De diensten zorgbemiddeling, seniorendienst en de gemeentelijke sociale dienst verhuizen naar de nieuwbouw Ten Hove. Vanaf maandag 4 maart vind je hen op de OCMW-site in de Jakob Smitslaan 28, gebouw D.

Neem de grote inrit van de OCMW-site in de Jakob Smitslaan. Je kijkt dan recht op het nieuwe gebouwencomplex Ten Hove. De diensten behouden hun openingsuren, deze kan je raadplegen op www.gemeentemol.be. De balie in Ten Hove is bereikbaar vanaf 4 maart op het telefoonnummer: 014 33 16 00.

Dienst Zorgbemiddeling
De dienst zorgbemiddeling staat in voor de poetsdienst aan huis, warme maaltijdenbedeling, aangepast vervoer, de Minder Mobielen Centrale en andere vormen van zorgbemiddeling voor thuiswonende maar hulpbehoevende senioren.  

Seniorendienst
De seniorendienst ondersteunt de werking van de seniorenraad en organiseert samen met hen allerhande initiatieven voor senioren. Er is ook permanentie voorzien in ’t Getouw gedurende de eerste twee weken van maart.

Gemeentelijke sociale dienst wordt dienst welzijn
Onder de nieuwe naam dienst welzijn ben je nog steeds welkom voor aanvragen van pensioenen en tegemoetkomingen. De dienst blijft het eerste aanspreekpunt voor sociaal-maatschappelijke vragen en thema’s. Verder staan zij in voor de ondersteuning van de werking van de adviesraad voor personen met een handicap. Dienst welzijn voorziet ook permanentie in ’t Getouw gedurende de eerste twee weken van maart.